Publicat de: Suzume | Mai 22, 2007

Mass-urile de pe Yahoo!Msn – Motiv de sinucidere

Nu, până acum nu s-a sinucis nimeni de la un mass, dar nu mai e mult până acolo. Numărul celor care folosesc mass-urile creşte pe zi ce trece. Până acum 2-3 luni, lumea se limita la 2 mass-uri pe zi de persoana. Azi, dacă X se duce la magazin, în oraş, la baie, să se culce, să mănance şi aşa mai departe, trebuie anunţată toată lumea şi implicit apare un nou motiv de mass. Normal, nu? NU. E foartă enervantă faza asta. După prea multe mass-uri cei care le primesc dau ignore sau, o măsură mai puţin drastică, dau “permanently offline”. Riscă să rămână oarecum izolaţi, dar ce dacă, cer listele cu id-uri la cei care încă nu le-au dat ignore… Cât de idiot poţi să fii să nu-ţi dai seama că uneori acţiunile pe care le faci sunt stupide şi îi enervează pe majoritatea. Mâine-poimâine mă arunc pe geam de la prea multe mass-uri. De exemplu, în 10 minute, cât am scris acest post, am primit aproximativ 9 mass-uri.

Lumea se prosteşte pe zi ce trece. Defapt, care-i problema? Trăim în România, ne-am născut ca să ne enervam unii pe alţii.

Ca să-mi exprim repulsia totală am folosit cuvântul “mass” de câte ori am putut. (de 8 ori 😀 )

Anunțuri

Responses

 1. Sa stii ca poti sa dai ignori la aia care iti dau mass-uri

 2. stiu ca pot sa dau ignore, am dat in prostie, dar faza e ca unele imi sunt prieteni apropiati si nu pot. 😀

 3. LA IGNORE LIST CU EI!!!!!

 4. copii cretini handicapati inculti, dar nu e vina lor :). Cateva massuri stupide pe care le primesc: ma duc sa ma scobesc in nas p wc, mam plictisit nu mai am cu cine sa vb(fetili sa dea un baz), 1 ma iubeste 2 ma sodomizeaza 3 imi taie unghiile la picioare 4 ma epileaza p ceafa…era sa uite de celebra „BRB … BEAU APA!!!!” .Fmm de vome criptice, cai boi, balene tampite speriate de rechini. Trebuia sa ma „descarc” :>

 5. copiii din ziua de azi sunt f cretini….dc dau mass’uri se cred mai bagati in seama…o mare tampenie….isi iau mai multe ignoruri….

 6. pt toti masseri out there! dati-va foc si aruncati-va dupa bloc!!! fac si rime acum ^_^

 7. vai de pula lor ….nu ati observat k astia cu mass-urile sunt copii care nu au mai mult de 14-15 ani….distrusi dornici de afirmare…

 8. foarte adevarat serano. eu nu am nimic cu cei care dau mass cu anunturi importante, dar chiar nu ma intereseaza daca X iese in oras, Y isi cauta gagica s.a.m.d

 9. Ii poti ruga frumos sa nu mai dea mass… daca vezi ca nu se pot opri… ultima amenintare inainte de a da ignore si apoi ignore!

 10. dai un mass,eu dau ignore:P:P:P

 11. nu ma port urat deloc:D:D:Ddai un mass,nu am ce-ti face!d-ai doua,soarta,dar la al treil-lea vei primi ignore!!!asa ca DND sau daca nu merge cu DND dam ignor:):):)

 12. Eu frumoasa,neinteresata!Tu urat si de mine interesat!Eu frumoasa tu urat asaca pt tine sunt DND.:d

 13. cat la suta ma iubesti?1%2%,dau 100%?


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: